Takrenovering Stockholm

Har du tänkt göra en takrenovering Stockholm? Du kanske funderar på att måla om ditt falsade plåttak? Även om falsade plåttak är ett av de mer långvariga takbeklädnader som finns är de inte helt underhållsfria. Vi på Hedins tak använder korrekta metoder när vi underhåller ditt plåttäckta tak. Alla ytor som är i behov rostskydds behandlas, hela taket täcks med primer och slutligen täckmålas plåten i två lager för att få taket att se nytt ut.

Vi på Hedins tak utför takrenovering Stockholm och vi lämnar en estetisk garanti på 5 år på plåtmålning. Det är ju en helt fantastisk möjlighet så det är bara för dig att höra av dig till oss på Hedins tak och berätta vad du vill ha hjälp med inom takrenovering Stockholm. Vi är experter på takarbeten så inga takjobb är svåra nog för oss. Vi på Hedins tak har mycket lång erfarenhet med takarbeten samt att vi besitter mycket hög kompetens inom bygg och takrenovering Stockholm.

Takrenovering Stockholm

Enkel och smidig takrenovering Stockholm

Vi på Hedins tak tycker att det ska vara enkelt och smidigt med att göra en takrenovering Stockholm.  Vi gör först ett platsbesök och måttar upp det vi behöver göra. Sedan skickar vi en offert så du får reda på vad som behövs göras med din takrenovering Stockholm. Det är helt kostnadsfritt. När vi är överens och du har accepterat offerten vi skickade till dig så kör vi igång. När arbetet är klart gör arbetsledaren en slutbesiktning. När denne är nöjd så skickar vi slutfakturan.

Vill du veta mer om takrenovering Stockholm, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak

Kontakta oss här!

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search