Om oss

Hedins Tak

Specialister på alla typer av tak

Vi på Hedins Tak är precis som namnet skvallrar om en takfirma som är specialister på alla typer av tak. Det kanske låter klyschigt men det kan våra nöjda kunder intyga.

Hedins drivs idag av andra generationens takläggare och är ett företag med långa hantverkstraditioner. Vi som arbetar på Hedins är takläggare, plåtslagare och snickare. Utöver våra erfarna yrkesmän ansvarar våra arbetsledare för kvalitetssäkring av projekten. En helrenovering av ett gammalt tak är en stor investering och kanske det enskilt största ingreppet som genomförs på ert hus. Därför är det extra viktigt att anlita seriösa hantverkare som vet vad som gäller. Allt arbete genomförs enligt gällande direktiv som föreskriv av AMA HUS-14. Alla tak besiktas under och efter att arbetet slutförs.

Därför kan vi tryggt lämna 10 års tätskiktsgaranti!

Våra kärnvärden:

Kunskap
Kunskap
Kunskap
Vår personal är internt utbildat. Dessutom kontrolleras arbetet utförligt av arbetsledaren.
Tillgänglighet
Tillgänglighet
Tillgänglighet
Vi vill vara tillgängliga och arbeta nära våra kunder. Därför har vi vår takjour som alltid svarar oavsett tid på dygnet.
Nischade
Nischade
Nischade
Vi har nischat in oss på tak och mer specifikt tätskikt på tak. Detta är vår specialkompetens som vi behärskar mer än väl! Vi rekryterar efter behov och ser till att ha rätt man på rätt plats.
Stolthet
Stolthet
Stolthet
Vi är stolta över det vi gör. Vår kunskap har slussats vidare från generation till generation och den tar vi vara på.

Vårt löfte

• Att vi utför det uppdrag vi åtagit oss fackmannamässigt och med professionalism.
• Att du kan känna dig trygg med oss som leverantör.
• Att du blir nöjd med resultatet.
• Att ni får långa garantier på ert nya tak

Vår affärsidé

“Vår affärsidé är att bistå våra uppdragsgivare med vår expertis inom bygg, mer specifikt inom området tak. De lösningar vi levererar skall vara estetiskt tilltalande, säkra, täta och till ett konkurrenskraftigt pris.”

Vår vision

Vår vision är vårt långsiktiga mål, det vi strävar efter på sikt.

“Vår vision är att se till att Stockholms Tak når nya höjder.”

3 enkla steg – Så här går det till

Platsbesök och offerering

Börja med att ta kontakt med oss, så ser vi till att boka in ett personligt möte där ni får träffa en av våra representanter. Vi kommer ut på plats, måttar upp taket för att därefter lämna en kostnadsfri offert.

Uppstartsmöte och byggstart

När vi är överens och ni accepterat offerten är det dags att starta igång projektet. Vår koordinator tar kontakt med er och ni bokar tillsammans in preliminär byggstart samt går igenom viktiga momenten och eventuella färgval.

Slutbesiktning och betalning

När vi är klara med bygget utför arbetsledaren en slutbesiktning av taket. Arbetsledaren går noggrant igenom taket och ser till allt monterats enligt konstens regler. När arbetsledaren är nöjd med resultatet och allt är klart skickas slutfakturan.

Har du frågor?

Tveka inte att kontakta oss
08- 30 23 31

Om oss
Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Inte läsbart? Ändra text. captcha txt

Ange sökfras och tryck på Enter för att söka