Om oss

Hedins Tak

Specialister på alla typer av tak

Hedins Tak är ett byggföretag med spetskompetens inom takarbeten. Vi är ett medelstort företag och arbetar med de flesta taktyperna, som tegeltak, betongtak, plåttak och papptak. Som medelstort företag är vi tillräckligt stora att dela upp arbetsbördan mellan takläggarna, arbetsledningen och det administrera arbetet. Det ger oss möjligheten att alltid vara tillgängliga för våra kunder som vi alltid sätter i centrum.

Vi arbetar med fasta priser och skriver alltid en klar och tydlig offert i god tid innan arbetet dras igång. I offerten framgår det tydligt vad som ska göras, vad det kostar och hur lång tid det räknas ta. Vi tar aldrig någon förskotts betalning, utan slutbetalning sker efter slutfört arbete. Detta för att du som kund ska känna dig trygg och säker i valet av entreprenör!

Med fler än 500 nöjda husägare genom åren är Hedins Tak AB ett väl rekommenderat företag. Förutom vårt fina renommé är vi även kända för vår yrkesskicklighet, med eget plåtslageri och välutbildad personal. Våra arbetsledare för kvalitetssäkring av projekten och håller kundkontakt. Alla tak besiktas under och efter arbetets gång, detta för att alltid säkerställa att alla våra jobb håller förväntad kvalitet och lever upp till svensk byggstandard. Dessutom arbetar vi nästan uteslutet med svenskt tillverkade produkter, material som är speciellt utformade för vårt nordiska klimat. Därför kan vi tryggt lämna 10 års vattentätsgaranti på alla våra takomläggningar.

Våra kärnvärden:

Kunskap
Kunskap
Kunskap
Som specialister på tak bygger vi tak som ska hålla i många år. Vår personal är internt utbildade och erfarna. Dessutom kontrolleras arbetet utförligt av arbetsledaren, under och efter arbetet är klart.
Tillgänglighet
Tillgänglighet
Tillgänglighet
Vi vill arbeta nära våra kunder, därför är arbetsledningen alltid tillgängliga via mejl eller telefon.
Hållbarhet
Hållbarhet
Hållbarhet
Vårt svenska klimat ställer tuffa krav på materialval och utförande. Vi arbetar nästan uteslutet med produkter som produceras i Sverige eller norden, välkända märken som står emot väder och vind.
Ärlighet
Ärlighet
Ärlighet
Som ett seriöst byggföretag är det viktigt att hålla det man kommer överens om. Det som avtalats utförs och till det angivna priset. Inga dolda kostnader och inga komplikationer, ett rakt igenom ärligt och schysst bemötande.

Vårt löfte

• Att vi utför det uppdrag vi åtagit oss professionellt, fackmannamässigt och inom utlovad arbetsstid.
• Att du kan känna dig trygg med oss som leverantör.
• Att vi försöka göra alla våra kunder nöjda med resultatet, både estetiskt och funktionellt.
• Att vi utför entreprenaden inom utlovad tid.

Vår affärsidé

”Vår affärsidé är att bistå dig som kund med vår expertis. De lösningar vi levererar skall vara estetiskt tilltalande, säkra och självklart täta i många år. Vi är lyhörda och är alltid tillgängliga för våra kunder. ”

Vår vision

Vår vision är vårt långsiktiga mål, det vi strävar efter på sikt.

”Vår vision är att se till att Stockholms Tak når nya höjder.”

3 enkla steg – Så här går det till

Platsbesök och offerering

Börja med att ta kontakt med oss, så ser vi till att boka in ett personligt möte där ni får träffa en av våra representanter. Vi kommer ut på plats, måttar upp taket samt lämnar alla nödvändiga prisuppgifter (offererar) helt kostnadsfritt.

UPPSTARTSMÖTE & BYGGSTART

När vi är överens och ni accepterar offerten är det dags för genomgång med en av våra duktiga arbetsledare. Arbetsledare går igenom viktiga momenten och eventuella färgval. Ett byggstarts datum bestäms tillsammans med er.

Slutbesiktning och betalning

När vi är klara med bygget utför arbetsledaren en slutbesiktning av taket. Arbetsledaren går noggrant igenom taket och ser till allt monterats enligt konstens regler. När arbetsledaren är nöjd med resultatet och allt är klart skickas slutfakturan.

Har du frågor?

Tveka inte att kontakta oss
08- 30 23 31

Om oss
Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search