Takläggare

Går du i tankar kring att byta tak? Då har du kommit helt rätt för vi har mycket professionella takläggare. Vi på Hedins tak har lång och stor erfarenhet med takläggare. Vi på Hedins tak tycker det ska vara smidigt och enkelt att byta tak. Det är bara att du kontaktar oss så bokar vi in ett personligt möte där ni får träffa en av våra representanter. Vi kommer ut på plats, måttar upp taket samt lämnar alla nödvändiga prisuppgifter (offererar) helt kostnadsfritt. Visst låter det kanon! Sedan när vi är överens och ni accepterat offerten är det dags att starta igång projektet.

När vi är klara med bygget utför arbetsledaren en slutbesiktning av taket. Arbetsledaren går noggrant igenom taket och ser till allt monterats enligt konstens regler. När arbetsledaren är nöjd med resultatet och allt är klart skickas slutfakturan. Visst låter det tryggt och bra så det är bara att ni slår en signal så vi får berätta mer om vår takläggning och våra takläggare.

Takläggare

Takläggare inom alla typer av tak

Gå gärna in på vår hemsida www.hedinstak.se eller på vår Instagram sida för att se och läsa mer om takläggare. Där kommer du förstå vilken fin kompetens och erfarenhet som ligger bakom våra takläggare. Visst låter det bra så det är bara att kontakta oss så hjälper vi dig att få det tak som du vill ha. För vi är specialister på alla typer av tak och vi har massor av goda referenser från väldigt nöjda kunder.

Vill du veta mer om takläggare, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search