Takläggare Vallentuna

Vår vision är att se till att Stockholms Tak når nya höjder. Då vet du att du ska anlita Hedins tak när du är ute efter takläggare Vallentuna. På Hedins tak hjälper vi dig med de flesta typer av takarbeten. Oavsett om du bara ska reparera delar av taket eller byta ut hela, så får du ett fast pris innan vi sätter igång. Självklart lämnar vi 10 års tätskiktsgaranti på alla helrenoveringar av tak. Det låter ju helt klart bra, då har ni ju koll på priset innan arbetet startar vilket kan ju underlätta mycket istället för att få en tråkig och negativ överraskning. Men vi på Hedins tak är en seriös takläggare Vallentuna som ni kan lita på och alltid gör ett bra jobb. Som husägare vet man att allt på huset behöver ses efter, speciellt taket.
För att kunna njuta av ditt hem med ett tät tak så länge som möjligt är det viktigt att se över taket några gånger om året. Ofta kan man förlänga takets livslängd med en taktvätt där man avslutar med mossbehandling av hela taket, något som vi på Hedins Tak som är takläggare Vallentuna hjälper dig med

takläggare Vallentuna

Takläggare Vallentuna som ger 10 års tätskiktsgaranti

Eftersom vi är en seriös takläggare Vallentuna så ger vi garantier och vi lämnar en besiktning för vi vet att det är något kunderna uppskattar och känner trygghet med. Vi ger 10 års tätskiktsgaranti på alla helrenoveringar. Visst låter det tryggt och bra så kontakta genom att ringa oss eller skicka ett mail.

 

Vill du veta mer om takläggare Vallentuna, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedinstak!

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Inte läsbart? Ändra text. captcha txt

Ange sökfras och tryck på Enter för att söka