Takläggare Sollentuna

Är det dags för takrenovering? Du kanske har gått och funderat ett tag på att göra det men sen har det runnit ur sanden. Gör det enkelt och bekvämt för dig och du kommer att få ett mycket bra jobb utfört av professionella takläggare Sollentuna. Det är perfekt tid att du hör av dig till oss nu så fixar vi till det så att du blir nöjd och belåten. Vi kommer ut på plats oavsett om det är takläggare Sollentuna eller om det är något annat inom tak du är ute efter, så måttar vi upp taket samt lämnar alla nödvändiga prisuppgifter.

Detta är helt kostnadsfritt vilket är ju perfekt för då får du koll på läget kring vad det kommer att kosta. Sedan när vi är överens och ni accepterar offerten är det dags för genomgång med en av våra duktiga arbetsledare. Arbetsledare går igenom viktiga momenten och eventuella färgval. Ett byggstarts datum bestäms tillsammans med er. Visst låter det bra. För att det ska kunna genomföras så är det bara för dig att slänga dig på luren och boka in Hedins tak takläggare Sollentuna.

Takläggare Sollentuna

Takläggare Sollentuna som inte är nöjda innan det är besiktat och klart

När Hedins tak är klara med bygget utför vår  arbetsledare en slutbesiktning av taket. Arbetsledaren går noggrant igenom taket och ser till allt monterats enligt konstens regler. När arbetsledaren är nöjd med resultatet och allt är klart skickas slutfakturan. Hör av dig till de bästa Takläggare Sollentuna, du kommer inte att ångra dig!

Vill du veta mer om takläggare Sollentuna, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search