Takläggare Nacka

När det är dags för att göra något åt det där gamla taket. Så är det bara att anlita dom bästa Takläggare nacka. Namnet på det företaget är Hedins tak. Hedins drivs idag av andra generationens takläggare och är ett företag med långa hantverkstraditioner. Vi som arbetar på Hedins är takläggare, plåtslagare och snickare. Utöver våra erfarna yrkesmän ansvarar våra arbetsledare för kvalitetssäkring av projekten. En helrenovering av ett gammalt tak är en stor investering och kanske det enskilt största ingreppet som genomförs på ert hus. Därför är det extra viktigt att anlita seriösa hantverkare som vet vad som gäller.

Så det är ju bara att slå oss en signal när du behöver takläggare Nacka eller någon annanstans kring Stockholmstrakten. För vi tycker att det är väldigt viktigt att våra kunder känner tillit till oss som takläggare Nacka. Tack vare vår personal som besitter stor kompetens och lång erfarenhet av takläggare Nacka så är vi specialister på takläggning och takrenovering.

Takläggare Nacka

Trygghet med oss som Takläggare Nacka

När du letar takläggare Nacka så ska du veta att vi känner oss sådan trygghet med vårt arbete så vi lämnar 10 års tätskiktsgaranti på alla helrenoveringar. Dessutom när vi är klara med bygget utför arbetsledaren en slutbesiktning av taket. Arbetsledaren går noggrant igenom taket och ser till allt monterats enligt konstens regler. När arbetsledaren är nöjd med resultatet och allt är klart skickas slutfakturan. Visst låter det kanon! Det är bara att du hör av dig till oss när du behöver takläggare Nacka.

Vill du veta mer om takläggare Nacka, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak!

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search