Takläggare Danderyd

Börjar taket se lite gammalt och slitet ut? Då behöver du hjälp med att fixa till det så att det blir som nytt och fräscht. Vi är takläggare Danderyd och vi är specialister inom takläggning och takrenovering. Vi har även garantier och utför besiktning när arbetet är färdigt. Allt för att det ska bli så bra som möjligt och för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt och känna en stor trygghet och att vi takläggare Danderyd levererar ett bra resultat till dig. För att kunna njuta av ditt hem med ett tätt tak så länge som möjligt är det viktigt att se över taket några gånger om året.

Du kan gå in på vår hemsida, www.hedinstak.se och läsa mer om oss och våra tjänster vi har inom takarbeten och takrenovering. Det finns en hel del bilder på arbeten vi har gjort som takläggare Danderyd. Så gå in och kika så får du se hur fint det kan bli när vi som är specialister på takrenovering Har utfört vårt jobb.

Takläggare Danderyd

Dem bästa Takläggare Danderyd

Vi erbjuder dig en kostnadsfri offert från en lösning som passar bäst just ditt tak. Det är bara att du ringer oss på tel. nr 08 302 331 eller så skickar du ett mail till info@hedinstak.se. Så bokar vi in ett personligt möte med en av våra representanter. Vi kommer ut på plats, måttar upp taket samt lämnar alla nödvändiga prisuppgifter (offererar) helt kostnadsfritt. Så om du behöver experter som är takläggare Danderyd eller någon annanstans runt om i Stockholm så kontakta oss, vi har konkurrenskraftiga priser!

Vill du veta mer om takläggare Danderyd, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak!

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search