Takläggare Åkersberga

Är det äntligen dags för att renovera taket? Det är på väg att regna in eller ännu värre det kanske redan har börjat regnat in? Eller du kanske har problem med isoleringen på taket? Lugn vi är takläggare Åkersberga som jobbar på Hedins tak. På Hedins tak hjälper vi dig med de flesta typer av takarbeten för att vi är takläggare Åkersberga. Oavsett om du bara ska reparera delar av taket eller byta ut hela, så får du ett fast pris innan vi sätter igång. Självklart lämnar vi 10 års tätskiktsgaranti på alla helrenoveringar av tak. Vi erbjuder flera olika helhetslösningar när det kommer till isoleringen av tak. Metoderna som vi använder oss mest av är att suga ut den gamla isoleringen och täcka vindsgolvet med en ny tät ångspärr.

Vi på Hedins Tak är experter på att hitta rätt lösning som passar just ert tak. Vilket är ju naturligtvis väldigt bra och det underlättar för dig. Så kontakta oss som är takläggare Åkersberga så hjälper vi dig.

Takläggare Åkersberga

Takläggare Åkersberga som lämnar fast pris

Oavsett om du ska reparera delar av taket eller byta ut hela taket så får du alltid ett fast pris innan vi sätter igång med arbetet som takläggare Åkersberga. Vi vet vikten av förtroende och trygghet för kunden så det är fullt naturligt och viktigt för oss att lämna ett fast pris för oss.

Vill du veta mer om takläggare Åkersberga, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak!

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search