Takföretag

Är det dags för att äntligen fixa till taket? Har du gått och funderat på vilket Takföretag du ska anlita? Då behöver du inte fundera så länge till för att vi på Hedins tak kan det där med tak. Vi kan lägga helt nytt tak om du vill eller om du kanske bara är i behov av en renovering av ditt befintliga tak. Du kanske är är osäker om du behöver nytt tak eller om det räcker med en renovering. Då ska du slå en signal till oss på Hedins tak för att vi är ett seriöst Takföretag med lång erfarenhet och stor kompetens inom takläggning. Vi på Hedins tak har både takläggare, snickare och plåtslagare. Utöver våra erfarna yrkesmän ansvarar våra arbetsledare för kvalitetssäkring av projekten. En helrenovering av ett gammalt tak är en stor investering och kanske det enskilt största ingreppet som genomförs på ert hus. Därför är det extra viktigt att anlita seriöst Takföretag som oss på Hedins tak som vet vad som gäller när det gäller tak. Så slå oss gärna en signal så styr vi upp ett möte så att ni ska bli nöjda och belåtna.

Takföretag

Takföretag med 10 års tätskiktsgaranti

Alla våra tak besiktas under och efter att arbetet slutförs. Därför kan vi tryggt lämna 10 års tätskiktsgaranti! Vi kan lova dig att vi utför det uppdrag vi åtagit oss fackmannamässigt och med professionalism. Att du kan känna dig trygg med oss som leverantör och takföretag. Samt att du blir nöjd med resultatet och att ni får långa garantier på ert nya tak.

Vill du veta mer om takföretag, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak!

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search