Takfirma

Dags att byta tak? Funderar du på att byta själv eller ta hjälp av någon händig kompis istället för att anlita en riktig takfirma. Då ska du veta att en helrenovering av ett gammalt tak är en stor investering och kanske det enskilt största ingreppet som genomförs på ert hus. Därför är det extra viktigt att anlita seriösa hantverkare som vet vad som gäller. Allt arbete som vi på Hedins tak gör genomförs enligt gällande direktiv som föreskriv av AMA HUS-14. Alla tak besiktas under och efter att arbetet slutförs. Så därför kan det vara lämpligt att anlita oss som är en seriös takfirma. Dessutom så lämnar vi tryggt 10 års tätskiktsgaranti!  Vi som arbetar på Hedins är takläggare, plåtslagare och snickare. Utöver våra erfarna yrkesmän ansvarar våra arbetsledare för kvalitetssäkring av projekten. Så vi är verkligen en heltäckande takfirma. Hör gärna av er till oss så berättar vi mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig till ett nytt tak.

Takfirma

Hedins tak, en takfirma med stor kompetens

När du är ute efter ett nytt tak eller behöver renovera det befintliga så ska du veta att vi på Hedins tak är en riktigt seriös takfirma med stor kompetens och lång erfarenhet inom tak. Hedins tak drivs idag av andra generationens takläggare och är ett företag med långa hantverkstraditioner. Så hör av dig till oss via telefon så bokar vi upp ett möte så får du träffa en av våra representanter.

Vill du veta mer om takfirma, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search