Takfirma Tyresö

Letar du efter en takfirma Tyresö? Då finns det en riktigt bra takfirma Tyresö som heter Hedins tak. Vi på hedins tak är specialister på alla tänkbara sorter av tak. Det kan alla våra nöjda kunder gå i god för. Det är bara att du går in på vår hemsida, www.hedinstak.se så kan du läsa mer om det. Vi drivs idag av andra generationens takläggare och Hedins tak är ett företag som har väldigt långa hantverkstraditioner.

Vi har takläggare, plåtslagare och snickare vilket innebär att vi mycket kompetenta hantverkare. Sedan har vi våra arbetsledare som har hand om själva kvalitetssäkringen av projekten.
En helrenovering av ett gammalt tak är en stor investering och kanske det enskilt största ingreppet som genomförs på ert hus. Då vet du att Hedins tak är en seriös takfirma Tyresö. För att du ska du känna dig trygg med oss som takfirma Tyresö så får du 10 års tätskiktsgaranti på alla helrenoveringar. Visst låter väl det suveränt!!!

takfirma Tyresö

Takfirma Tyresö som alltid utför slutbesiktning

Arbetsledaren utför alltid en slutbesiktning av taket när vi är färdiga. Då går arbetsledaren går igenom taket väldigt noggrant och tittar så att allt ser ut som det ska göra när det är färdigt och att det har monterats på ett riktigt sätt. Slutfakturan skickas först när arbetsledaren är nöjd med resultatet och allt ser riktigt och rätt ut. Så hör av dig till oss på Hedins tak som är takfirma Tyresö omgående så att vi kan köra igång.

Vill du veta mer om takfirma Tyresö, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedinstak!

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search