Takfirma Åkersberga

Att ha ett tak som tål både ren och rusk är ju en fördel. Men ibland så kan det vara läge att renovera eller lägga nytt tak. Vi på Hedins tak fixar allt som har med tak att göra. Så söker du efter en takfirma Åkersberga så är det bara att du hör av dig till oss på Hedins tak så hjälper vi dig naturligtvis. Vi är ju en takfirma Åkersberga och börjar det krångla med taket så är det lika bra att göra något åt det på en gång.

För att taket är en så pass viktig del av huset så att det bör lösas så fort som möjligt. Vi är en takfirma Åkersberga och vi utför alla typer av takarbeten. Självklart lämnar vi 10 års tätskiktsgaranti på alla helrenoveringar av tak. Det kanske inte är något fel på taket riktigt än men då är det ju såklart Bättre att ligga steget för och i förebyggande syfte.

Takfirma Åkersberga

En riktigt seriös Takfirma Åkersberga

Vi är ju en takfirma Åkersberga och vi är andra generationens takläggare på Hedins tak. Vi som arbetar på Hedins är takläggare, plåtslagare och snickare. Utöver våra erfarna yrkesmän ansvarar våra arbetsledare för kvalitetssäkring av projekten. En helrenovering av ett gammalt tak är en stor investering och kanske det enskilt största ingreppet som genomförs på ert hus. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss, www.hedinstak.se så får du en större förståelse vilket seriös takfirma Åkersberga vi är.

Vill du veta mer om takfirma Åkersberga, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search