Renovera tak

Är det dags äntligen dags för att renovera tak! Då finns det ett företag som håller mycket hög klass. Som har lång erfarenhet och stor kompetens inom takläggning och att renovera tak. Företaget som du ska kontakta heter Hedins tak. Hedins tak kommer hjälpa dig med allt så att du kommer vara så nöjd och belåten. För det är ju inte helt lätt att göra det på egen hand så att allt blir rätt och riktigt. Det är bara att du tar kontakt med oss så bestämmer vi träff om ett personligt möte med en av våra representanter om att renovera tak. Sedan när vi är överens och ni har godkänt offerten så är det dags att bestämma startdatum så att projektet kan påbörjas. När vi sedan är klara med bygget utför arbetsledaren en slutbesiktning av taket. Arbetsledaren går noggrant igenom taket och ser till allt monterats enligt konstens regler. När arbetsledaren är nöjd med resultatet och allt är klart skickas slutfakturan.

Renovera Tak

Specialister på att renovera tak

Vi vill att kunderna ska känna trygghet när de anlitar oss för att renovera tak. Det är därför vi har tio års tätskiktsgaranti garanti på våra helrenoveringar. Vi är specialister på alla typer av renovera tak. Hedins tak är ett företag med långa hantverkstraditioner. Hedins tak drivs idag av andra generationens takläggare. Vi som arbetar på Hedins är takläggare, plåtslagare och snickare. Så slå oss på Hedins tak gärna en signal så hjälper vi dig mer än gärna att renovera tak åt dig.

Vill du veta mer om renovera tak, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak!

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search