Renovera tak Åkersberga

Vi är ett företag som heter Hedins tak. Vi är stolta över det vi gör. Vår kunskap har slussats vidare från generation till generation och den tar vi vara på. Är du i behov av hjälp med att renovera tak Åkersberga så hör du av dig bara till oss så hjälper vi dig och bokar in ett möte med en representant från oss på Hedins tak. Vi vill vara tillgängliga och arbeta nära våra kunder. Därför har vi vår takjour som alltid svarar oavsett tid på dygnet.

Eftersom våra kunder är det viktigaste som vi har så gäller det att vi är där för dig. Vår personal är internt utbildat. Dessutom kontrolleras arbetet utförligt av arbetsledaren. Vi hjälper gärna dig med att renovera tak Åkersberga så att ditt tak blir som du önskar och att du blir nöjd. Vi har nischat in oss på tak och mer specifikt tätskikt på tak. Detta är vår specialkompetens som vi behärskar mer än väl! Vi rekryterar efter behov och ser till att ha rätt man på rätt plats. Dessutom så lämnar vi alltid 10 års tätskiktsgaranti på alla våra helrenoveringar när vi renovera tak Åkersberga och även andra platser.

Renovera tak Åkersberga

Specialister på att Renovera tak Åkersberga

När du har bestämt dig för att göra något åt ditt tak så är det lämpligt att du kontaktar oss. För vi kan verkligen renovera tak Åkersberga och hela Stockholm. Vi har lång erfarenhet och massor med kompetens. Dessutom så har vi stora hantverkstraditioner och speciellt inom tak då vi är riktiga specialister på det. Hör av dig till oss på Hedins tak så ska vi fixa till ditt tak.

Vill du veta mer om renovera tak Åkersberga, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search