Plåtslagare

Hedins drivs idag av andra generationens takläggare och är ett företag med långa hantverkstraditioner. Vi som arbetar på Hedins är takläggare, plåtslagare och snickare. Så är du i behov av ett hantverkarföretag som kan det mesta så ska du definitivt kontakta oss på Hedins. Du kanske behöver ha hjälp med ditt tak då har vi riktiga specialister som fixar det åt dig. Vårt löfte är att vi utför det uppdrag vi åtagit oss fackmannamässigt och med professionalism.

Vårt löfte är också att du kan känna dig trygg med oss som plåtslagare och leverantör och att du blir nöjd med resultatet. Ni kommer också få långa garantier på ert nya tak. Vi eftersträvar att du som kund ska känna dig fullt trygg när du är i våra händer. Så visst låter det jättebra. Det är bara att du kontaktar oss så bokar vi in ett personligt möte med en av våra trevliga representanter. Så kommer vi ut på plats och träffar dig och måttar det aktuella taket eller vad det är ni vill vi ska göra.

Plåtslagare

Plåtslagare som är experter

De lösningar vi levererar skall vara estetiskt tilltalande, säkra, täta och till ett konkurrenskraftigt pris. Det är en självklarhet tycker vi. För att se bilder från en del av våra arbeten som bland annat våra snickare och plåtslagare har gjort så kan du gärna surfa in på vår Instagram sida och titta lite närmare på våra utförda arbeten. För mer info så går du in på vår hemsida och läser mer om vad vi utför och vad vi står för.

Vill du veta mer om plåtslagare, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak!

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search