Plåtslagare Stockholm

Bor du i Stockholm med omnejd och letar efter Stockholms bästa plåtslagare Stockholm så har du hittat helt rätt. För våra plåtslagare Stockholm besitter verkligen en stor expertis inom plåtslageri. Vi håller vad vi lovar och vi har alltid ett konkurrenskraftigt pris. Vi har inte bara grymt kompetenta plåtslagare Stockholm utan våra snickare går inte heller av för hackor. De är också experter och kan det mesta som har med bygg att göra.

På Hedins tak hjälper vi dig med de flesta typer av takarbeten. Oavsett om du bara ska reparera delar av taket eller byta ut hela, så får du ett fast pris innan vi sätter igång. Självklart lämnar vi 10 års tätskiktsgaranti på alla helrenoveringar av tak. Så slå oss en signal och berätta vad du vill ha hjälp med så ska vi se till så att du kommer att bli nöjd. Vi kommer ut till platsen och tittar och måttar det aktuella och lämnar sedan alla prisuppgifter helt kostnadsfritt. Det låter väl sunt och vettigt.

Plåtslagare Stockholm

Plåtslagare Stockholm med stor kompetens

Vår vision är att se till att Stockholms Tak når nya höjder. Det är inte så svårt att ha en sådan vision när vi har så fantastiska plåtslagare Stockholm, snickare och övriga som alla är så skickliga i sina yrkesroller. Så våra uppdragsgivare ska kunna känna full tillit och trygghet när de anlitar oss på Hedins tak. Så vill du att riktiga proffs till plåtslagare Stockholm ska hjälpa dig så är det bara att du kontaktar oss genom att ringa oss direkt så ska vi självklart hjälpa dig.

Vill du veta mer om plåtslagare Stockholm, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search