Nytt tak

Är det äntligen dags för nytt tak! Grattis! Det är en riktigt härlig känsla att veta att man har ett nytt och rejält tak. Du kanske funderar hur du ska gå till väga. Ska du göra det själv med några händiga kompisar. Eller ska du anlita en firma som gör det snabbt, dåligt och dyrt. Nej ska du ha ett nytt tak och du kanske ska göra ett riktigt stort ingrepp så rekommenderar vi på Hedins tak att ni anlitar oss. En helrenovering av ett gammalt tak till ett nytt tak är en stor investering och kanske det enskilt största ingreppet som genomförs på ert hus. Därför är det extra viktigt att anlita seriösa hantverkare som vet vad som gäller.

Dessutom så lämnar vi 10 års tätskiktsgaranti på alla helrenoveringar vilket är ju en fantastisk möjlighet när du vill ha nytt tak. Allt arbete genomförs enligt gällande direktiv som föreskriv av AMA HUS-14. Alla tak besiktas under och efter att arbetet slutförs. Låter det bra eller låter det kanon! Slå oss en signal så berättar vi gärna mer.

Nytt tak

Nytt tak till konkurrenskraftigt pris!

Vår affärsidé Hedins tak är att bistå våra uppdragsgivare med vår expertis inom bygg, mer specifikt inom området tak. De lösningar vi levererar skall vara estetiskt tilltalande, säkra, täta och till ett konkurrenskraftigt pris. Hör av er till oss på Hedins tak när du vill ha hjälp med ett nytt tak eller något annat inom bygg eller inom tak. Vi kan det mesta inom det så kontakta oss så hjälper vi dig att lösa dina problem och frågor.

Vill du veta mer om nytt tak, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak!

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search