Lägga om tak

Går du i tankar om att lägga om tak eller funderar du på att vänta något år till. Då ska du veta att det är bättre att lägga om tak innan det är försent för då blir det ett betydligt större projekt och mycket dyrare och mer avancerat. Så det är alltid bättre att lägga om tak innan det är försent. Om du är osäker så ska du definitivt kontakta oss på Hedins tak. Vi är precis som namnet skvallrar om en takfirma som är specialister på alla typer av tak.

Det är bara att du går in på vår hemsida www.hedinstak.se och kika på foton från andra tak renoveringar eller läsa om vad våra kunder tycker och tänker kring oss om att lägga tak eller andra tak renoveringar. Då kommer vi ut på plats och träffar dig och måttar det aktuella taket. Sedan lämnar vi alla nödvändiga prisuppgifter och allt det helt kostnadsfritt. Visst låter det väl fantastiskt bra!!!

Lägga om tak

Lägga om tak med hjälp av seriösa hantverkare

Hedins drivs idag av andra generationens takläggare och är ett företag med långa hantverkstraditioner. Vi som arbetar på Hedins är takläggare, plåtslagare och snickare. Utöver våra erfarna yrkesmän ansvarar våra arbetsledare för kvalitetssäkring av projekten. En helrenovering av ett gammalt tak är en stor investering och kanske det enskilt största ingreppet som genomförs på ert hus. Därför är det extra viktigt att anlita seriösa hantverkare som vet vad som gäller. Så det är bara att ni kontaktar oss om ni vill göra något med ditt tak som till exempel lägga om tak eller en helrenovering av ett gammalt tak.

Vill du veta mer om lägga om tak, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak!

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search