Bra takläggare Stockholm

Är du ute efter att fixa till taket ditt? Då kanske du förhoppningsvis letar efter bra takläggare Stockholm som håller en hög och fin kvalitet och med en stabil leveranssäkerhet. Kanon, då är du ute efter precis det som Hedins tak handlar om. Det är verkligen ett företag som är bra takläggare Stockholm. En takrenovering är ju en stor och viktig del av huset och då krävs det en bra takläggare Stockholm för att genomföra det. Om du tar dit en mindre seriös firma så riskerar du en hel del och så kan det vara tveksamt med garantier när jobbet inte är riktigt utfört. Hedins tak som är en bra takläggare Stockholm lämnar 10 års tätskiktsgaranti på alla helrenoveringar vilket är ju en väldigt bra säkerhet för kunderna.

Samt att du kan känna dig trygg med oss som leverantör och att du blir nöjd med resultatet.
Visst låter det väl bra. Men det är ju inte så konstigt för att vi vet att vi är bra takläggare Stockholm.

Bra takläggare Stockholm

Bra takläggare Stockholm, Hedins tak!

Vi utför flera olika sorter av renovering av ditt befintliga tak då vi är specialister inom tak. Alltid när vi är klara med bygget utför arbetsledaren en slutbesiktning av taket. Arbetsledaren går noggrant igenom taket och ser till allt monterats enligt konstens regler. När arbetsledaren är nöjd med resultatet och allt är klart skickas slutfakturan. Visst låter det tryggt och säkert! Men så är vi en seriös och bra takläggare Stockholm. Så kontakta oss gärna så hjälper vår trevliga och serviceinriktade personal dig och löser dina tak bekymmer.

Vill du veta mer om bra takläggare Stockholm, läs gärna mer på www.hedinstak.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@hedinstak.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 08-30 23 31 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Hedins Tak!

Kontakta oss

Vi är alltid tillgängliga och arbetar nära våra kunder. Hör av dig så svarar vi oavsett tid på dygnet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search